نام اصلی : سینم کوبال / Sinem Kobal
تاریخ تولد : 14 اگوست 1987
محل تولد : استانبول .ترکیه
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2001 تاکنون
همسر : Kenan İmirzalıoğlu (2016 حال)
فرزندان : 2

زندگینامه

سینم کوبال متولد 14 اوت 1987 در استانبول، بازیگر است. فارغ التحصیل لیسانس مدیریت هنرهای نمایشی (تئاتر) از دانشگاه بیکنت ترکیه می باشد، فعالیت خود را با سریال های تلویزیونی شروع کرد و حالا شهرت جهانی دارد.

سینم در شهر سنی مذهب همشین استان ریزه ترکیه بدنیا آمده است، پدرش کوبال مهندس عمران و مادرش خانه دار می باشد و تنها یک برادر کوچکتر از خود بنام کرم دارد. فعالیت هنری خود را از 4 سالگی با آموزش رقص باله شروع کرد و 8 سال تحت تعلیم بود، او سپس از 12 سالگی با وارد به گروه تئاتری دورمن فعالیت حرفه ای خود را آغاز کرد

در سال 2001 وقتی 14 ساله بود در سریال ددی در نقش دیلار بازی کرد سپس در سال 2003 سریال پربیننده خرم سلطان در نقش عایشه به شدت دیده شد. در سال 2003 اولین تجربه خود را در سینما با فیلم مدرسه بدست آورد.

مدرک رقص خود را در شاخه های لاتین و آیکیدو از آکادمی سلطنتی گرفت و در سال 2001 از دبیرستان خصوصی Acibbam فارغ التحصیل مقطع دیپلم شد. او ادامه تحصیل خود را در رشته مدیریت هنرهای نمایشی ادامه داد.

در دوران دانش آموزی در مقطع راهنمایی با تیم والیبال منتخب مدرسه توانست جایگاه دوم استانی را بدست بیاورد و در رشته ایروبیک نیز نفر اول شد. وی 171 سانتی متر قد و 55 کیلوگرم وزن دارد.

کوبال در سال 2009 با آردا توران بازیکن مشهور ترکیه ای وارد رابطه عاشقانه شد اما سال 2013 از هم جدا شدند، در نهایت کوبال در سال 2016 با کنعان ایمیرزالی اوغلو بازیگر ترکیه ای ازدواج کرد.

Series
2001    Dadı
2003    Hürrem Sultan
2003    Lise Defteri
2005    Nefes Nefese
2006    Belalı Baldız  
2006    Arka Sokaklar
2006    Selena
2010    Küçük Sırlar
2011    Mor Menekşeler
2014    Gönül İşleri
2015    Analar ve Anneler
2017     Yüz Yüze

Filmography
2004    Okul
2006    Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu
2008    Ayakta Kal
2010    Romantik Komedi
2013    Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda
2015    Yaktın Beni