نام اصلی : چاغاتای اولوسوی / Çağatay Ulusoy
تاریخ تولد : 23 سپتامبر 1990
محل تولد : استانبول .ترکیه
حرفه : بازیگر .مدل
سالهای فعالیت : 2009 تاکنون

زندگینامه

چاعاتای اولوسوی متولد 23 سپتامبر 1990 در ترکیه ، بازیگر تلویزیون و مدل می باشد. فارغ التحصیل لیسانس رشته طراحی منظر از دانشگاه استانبول می باشد که ابتدا از مدلینگ شروع کرد تا اینکه از کلاس های بازیگری وارد سریال فریحا شد. او با 188 سانتی متر قد ، وزن خود را روی 85 کیلوگرم نگه داشته است.

چاعاتای اولوسوی (Çağatay Ulusoy) روز 1 مهر 1369 در منطقه باقرکوی ناحیه اروپایی استانبول بعنوان فرزند اول خانواده به دنیا آمد. مادرش اصالتا بوسنیایی و پدرش اصالتا بلغارستانی است که هر دو در کارخانه نخ کار می کردند و تنها یک برادر کوچکتر از خود بنام آتالای دارد.

برادرش در لندن تحصیل می کند و پدر و مادرش هم با حقوق بازنشستگی زندگی معمولی در روستا دارد و بسیار از وضعیت خود خوشحال هستند.

از 16 سالگی یادگیری گیتار را شروع کرد تا اینکه در 18 سالگی وارد دانشگاه شد و از سال 2009 که 19 ساله بود بعنوان فتومدل ، دنبال کار مدلینگ رفت. چاعاتای در سال 2010 وقتی 20 ساله بود در مسابقه مدلینگ ترکیه بعنوان بهترین مدل مرد سال کشورش انتخاب شد که از همانجا نگاه ها رو به خود جلب کرد.

او بعد از انتخاب بعنوان بهترین مدل با پیشنهاد های مختلف بازیگری مواجه شد اما ترجیح داد ابتدا وارد کلاس های بازیگری آیلا آلگان شود. بعد از گذراندن دوره های بازیگری اولین بار سال 2011 وقتی 21 ساله بود در سریال فریحا در نقش امیر صراف اوغلو جلوی دوربین رفت.

سال 2013 تا 2015 با سریال جزر و مد با سرنای ساریکایا همبازی بود که در نقش یامان کوپر توانست جایزه بهترین بازیگر مرد سال ترکیه را از آن خود کند. چاتای اولوسوی در سال 2016 وقتی 26 ساله بود با برند پوشاک کالینز به عرصه مدلینگ بازگشت او در اولین فیلم تبلیغاتی این برند با ویکتوریا سکرت بازی کرد.

در سال 2011 وقتی 21 ساله بود با جیدا گوننچ از عوامل سریال فریحا یک سال رابطه عاشقانه داشت سپس مدتی هم با سلین بورونکای ، مدیر برنامه هایش دوست بود. در سال 2014 هم با سرنای ساریکایا همکار بازیگری خود رابطه داشت ، سپس سال 2016 با دیار اونار گوینده اخبار ورزشی دوست بود. او از سال 2018 هم با دویگو ساریشین (بازیگر) ارتباط جدید و تایید نشده ای را شروع کرده است.

دایی و پدرم نقاش خوبی هستند من هم بدون اینکه هیچ کلاسی بروم و آموزشی ببینم بصورت ارثی کار نقاشی رنگ روغن انجام می دهم.

در سال 2013 بود که کشف یک باند مواد مخدر پای چاعاتای اولسون و تعدادی از بازیگری ترکیه را به دادگاه کشاند و در نهایت او دستگیر شد. بعد از روند دادگاه در نهایت او به 4 سال و 2 ماه حبس با قابلیت پرداخت جزای نقدی محکوم شد ، با این حال می گوید پخش مواد انجام نداده و مصرف کننده بود.

از جاهای شلوغ خوشم نمی آید ، کمتر بیرون می روم و سه تا پنج دوست بیشتر ندارم که آنها را هم بیشتر در خانه ام می بینم. بیشتر در تنهایی کارهایم را انجام می دهم و تنهایی زندگی کردن را بیشتر می پسندم.

من عاشق خالکوبی هستم اما جرات تتو روی بدنم را ندارم ، در 11 فیلم و سریالی که روی بدنم خالکوبی بوده همه آنها برچسب هستند.

Filmography
2010    Recep İvedik 3
2011    Anadolu Kartalları
2012    Paranoya
2015    Delibal
2021    Kağıttan Hayatlar
2021    Birdie Director
2023    Centilmen

Television
2009    Arka Sokaklar
2011    Adını Feriha Koydum
2012    Eve Düşen Yıldırım
2012    Emir'in Yolu
2013    Medcezir
2016    İçerde
2018    The Protector
2020    Menajerimi Ara
2021    Yeşilçam
2023    The Tailor