نام اصلی : میرا چوپرا / Meera Chopra / मीरा चोपड़ा
تاریخ تولد : 8 جولای 1983
محل تولد : دهلی نو .هند
حرفه : بازیگر .مدل
سالهای فعالیت : 2005 تاکنون

زندگینامه

میرا چوپرا متولد ۸ ژوئیهٔ ۱۹۸۳ بازیگر و مدل اهل کشور هند است. وی از سال ۲۰۰۷ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است. او در فیلم‌های بخش ۳۷۵ و موسیقی بازی کرده‌است.

Filmography
2005     Anbe Aaruyire
2006     Bangaram
2006     Jambhavan   
2007     Lee
2007     Marudhamalai
2008     Kaalai
2008     Vaana
2008     Arjun
2008     Jaganmohini
2011     Maaro
2013     Greeku Veerudu
2014     Gang of Ghosts   
2015     Isai
2015     Killadi
2016     1920 London
2017     One
2019     Section 375
2021     Nastik
2021     Mogali Puvvu