نام اصلی : آدیتیا روی کاپور / Aditya Roy Kapur / आदित्य रॉय कपूर
تاریخ تولد : 16 نوامبر 1985
محل تولد : بمبئی . مهاراشترا .هند India
تحصیلات : St. Xavier's College, Mumbai
حرفه : بازیگر .وی جی
سالهای فعالیت : 2009 تاکنون

زندگینامه

آدیتیا روی کاپور متولد ۱۶ نوامبر ۱۹۸۵ در بمبئی، هند متولد شد. آدیتیا تحصیلات خود را در GD Somani شروع و از کالج سنت خاویر فارغ التحصیل شد. پدر وی پنجابی و مادر او سالومه روی کاپور اهل هند است. برادر بزرگتر او سیدرات روی کاپور که با بازیگر معروف به نام ویدیا بالان ازدواج کرده که او مدیرارشد اجرایی از UTV تصاویر متحرک است. برادر بزرگتر دوم او کونال روی کاپور نیز یک بازیگر است.

پدر بزرگ او، راگبوت روی کاپور یک تولیدکننده فیلم بود. پدربزرگ و مادربزرگ و مادری او، سام و روبی هارون معلمان رقص، که رقص سما به هند است معرفی قرار گرفتند. وی به خاطر بازی در فیلم عاشقی۲ به شهرت رسید. از مهم‌ترین جایزه ای که تاکنون دریافت کرده از جشنواره آیفاست به خاطر بازی در نقش مکمل در فیلم، جوانی و دیوانگی. وی تاکنون ۹ فیلم در کارنامه کاری خود دارد.

آدیتیا روی کاپور یکی از بازیگران جوان، پرتلاش و مشهور سینمای هند است. فیلم‌های «عاشقی۲» و «یه جوانی هه دیوانی» از ماندگارترین آثار او محسوب می‌شوند که در سال ۲۰۱۳ اکران شدند. او فعالیت خود را از سال ۲۰۰۹ با بازی در نقش‌های مکمل آغاز کرد و پله و پله رشد کرد و حالا یکی از ستاره‌های قابل قبول بالیوود است که بسیاری از فیلمسازان مطرح در پی همکاری با او هستند.

•بهترین بازیگر نقش اول مرد رمانتیک(2013)
•جایزه IIFA برای بهترین بازیگر نقش مکمل(2014)
•جایزه فیلم فیر برای بهترین بازیگر نقش مکمل مرد(2014)

Filmography
2009    London Dreams
2010    Action Replayy
2010    Guzaarish
2013    Aashiqui 2
2013    Yeh Jawaani Hai Deewani
2014    Daawat-e-Ishq
2016    Fitoor
2016    Dear Zindagi
2017    Ok Jaanu
2018    Welcome To New York
2019    Kalank
2020    Malang
2020    Sadak 2
2020    Ludo
2022    Rashtra Kavach Om
2023    Gumraah

Television
2018    Side Hero
2023    The Night Manager