نام اصلی : رام چاران / Konidela Ram Charan / रामचरण
تاریخ تولد : 27 مارس 1985
محل تولد : چنای، تامیل نادو، هند India
تحصیلات : St. Mary's College, Hyderabad
حرفه : بازیگر .تهیه کننده .کارآفرین
سالهای فعالیت : 2007 تاکنون
همسر : Upasana Kamineni (2012 حال)
فرزندان : 1

زندگینامه

رام چاران متولد ۲۷ مارس ۱۹۸۵ بازیگر، تهیه‌کننده فیلم و کارآفرین هندی است که عمدتاً در سینمای تلوگو (تالیوود) کار می‌کند. یکی از پردرآمدترین بازیگران فیلم تلوگو محسوب می‌شود او دریافت کننده سه جایزه فیلم‌فیر جنوب و دو جایزه ناندی است. از سال ۲۰۱۳، او در فهرست ۱۰۰ سلبریتی فوربز هند حضور داشته است.

Filmography
2007    Chirutha
2009    Magadheera
2010    Orange
2012    Racha
2013    Naayak
2013    Zanjeer
2013    Thoofan 
2014    Yevadu 
2014    Govindudu Andarivadele
2015    Bruce Lee: The Fighter
2016    Dhruva
2017    Khaidi No. 150
2018    Rangasthalam
2019    Vinaya Vidheya Rama
2022    RRR
2022    Acharya
2023    Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan
2024    Game Changer