نام اصلی : لی مین جانگ / Lee Min Jung / 한가인
تاریخ تولد : 16 فوریه ۱۹۸۲
محل تولد : سئول
ملیت : کره جنوبى
بپیشه : بازیگر
همسر : لی بیون هیون (2013 حال)
سالهای فعالیت : 2004 تاکنون

زندگینامه

لی مین جونگ متولد 16 فوریه 1983یک بازیگر اهل کره جنوبی است او از سال 2004 تاکنون مشغول فعالیت می باشد.پدربزرگ مادری او نقاش مشهور پارک نو سو، چهره مهم در تاریخ هنر کره ای است که منجر به اولین نسل از نقاشان جوهر کره ای سنتی و مدرن که پس از آزادی این کشور از حکومت ژاپنی پدید آمده بود.

Filmography
1999    The Gate of Destiny   
2003    Wishing Stairs
2004    Someone Special
2005    Wet Dreams 2
2006    Moodori
2007    Pruning the Grapevine  
2009    Searching for the Elephant
2009    White Night
2010    Cyrano Agency
2012    Wonderful Radio


Television series
2005    Love and Sympathy
2006    Love Me When You Can
2007    Kimcheed Radish Cubes
2008    Who Are You?
2009    Boys Over Flowers   
2009    Smile, You
2010    Sunday Drama Theater "Lunch Box
2011    Midas
2012    Big
2013    All About My Romance
2014    Cunning Single Lady
2016    Come Back Mister  
2019    Fates & Furies