نام اصلی : کیم سانگ هون / 김상호 / Kim Sung-hoon
نام مستعار : ها جونگ وو / Ha Jung-woo / 하정우
تاریخ تولد : 11 مارس 1978
محل تولد : سئول .کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Chung-Ang University
حرفه : بازیگر .فیلم نامه نویس .کارگردان .تهیه کننده
سالهای فعالیت : 1998 تاکنون
کمپانس اسپانسر : Artist Company
 والدین : Kim Yong-gun (پدر) Ko Kyung-ock (مادر) Cha Hyun-woo (برادر)

زندگینامه

ها جونگ-وو متولد ۱۱ مارس ۱۹۷۸ یک هنرپیشه و کارگردان و تهیه کننده اهل کشور کره جنوبی است از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته‌است می‌توان به بیستی بویز اشاره کرد.

او از بزرگترین بازیگران کره جنوبی است که با بازی در فیلم های که در ولز پخش شده است باعث فروش بیش از 100 میلیون بلیط شده است. تنها 3 بازیگر دیگر این مرحله عطف را به دست آورده اند، درحالیکه او نزدیک به یک دهه جوانتر از بقیه است.


پیشرفت سریعش او را تبدیل به یک ستاره کرده است. بازی او در نقش Na Hong-jin در سریال Chaoser در سال 2008 او را به یکی از بازیگران برجسته نسل خود در سینمای کره کرد، وی در زمینه فیلم  ژانرهای مختلف خود را به نمایش گذاشت.

فیلم My Dear Enemy (2008)، فیلم ورزشی Take Off (2009)، فیلم هیجان انگیز The Sea Yellow (2010)، فیلم قوانین زمان (2012)، فیلم کمدی عاشقانه Love Fiction (2012)، فیلم  spy actioner The Berlin File جاسوسی اپرای برلین (2013)، و فیلم اکشن Terror Live (2013). هان جونگ وو نیز به خاطر نقشش در فیلم فانتزی خدایان دو جهان The Two Worlds در سال 2017 شناخته شده است.

اولین فیلمنامه خود را از طریق فیلم کمدی Fasten Your Seatbelt (2013)، و سپس کرونیکل یک Merchant Blood (2015) آغاز کرد.

Filmography
2003     Madeleine    
2004     Superstar Mr. Gam    
2005     She's on Duty    
The Unforgiven     2005
2006     Time    
The Fox Family     2006
2007     Never Forever    
Breath     2007
2008     Forever the Moment    
The Chaser     2008
Beastie Boys     2008
Our School's E.T     2008
My Dear Enemy     2008
2009     Like You Know It All    
Boat     2009
Take Off     2009
2010     Parallel Life    
The Yellow Sea     2010
2011     Come Rain, Come Shine    
The Client     2011
2012     Nameless Gangster: Rules of the Time    
Love Fiction     2012
2012     Project    
2013     Behind the Camera    
The Berlin File     2013
The Terror Live     2013
2014     Kundo: Age of the Rampant    
2015     Chronicle of a Blood Merchant   
Assassination     2015
2016     The Handmaiden   
The Tunnel     2016
2017     Suh Suh Pyoung, Slowly and Peacefully    
Along With the Gods: The Two Worlds     2017
2017     When the Day Comes        
2018     Along with the Gods: The Last 49 Days   
Take Point     Ahab
2019     Mount Paektu         
Boston 1947     2019


As filmmaker
2013     Fasten Your Seatbelt    
2015     Chronicle of a Blood Merchant    
2017     Single Rider    
2018     Take Point    


Television series
2002     Honest Living         
2004     Age of Warriors         
2005     Lovers in Prague         
2007     H.I.T        
2016     Entourage   

Theater
Othello (2003)
Waiting for Godot (2002)
The Glass Menagerie (2002)
The Good Doctor (2001)
Carmen (2001)
Be Strong, Geum-soon! (2000)