نام اصلی : جو یون هی / Jo Yoon-hee /조윤희
نام مستعار : چو یون هی / Cho Yoon-hee
تاریخ تولد : 13 اکتبر 1982
محل تولد : کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Dongduk Women's University - Broadcasting and Entertainment
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 1999 تاکنون
کمپانی اسپانسر : King Kong Entertainment
همسر : Lee Dong-gun(2017 - 2020)
فرزندان : 1

زندگینامه

جو یون هی (متولد 13 اکتبر 1982) بازیگر کره جنوبی است. او بیشتر به خاطر بازی در درام های تلویزیونی همسر من یک خانواده (2012) و Nine (2013) شناخته شده است.

در تاریخ 2 مه 2017 جو خبر ازدواج خود را با لی دونگ گان را اعلام کرد. این زوج در 29 سپتامبر یک مراسم عروسی خصوصی برگزار کردند و در 14 دسامبر 2017 صاحب یک فرزند دختر شدند این زوج پس از سه سال ازدواج در 22 می 2020 از هم جدا شدند.


Television series

2002    Orange   
2003    Love Letter   
2004    Butterfly
2004    Snow White: Taste Sweet Love
2006    Love Can't Wait      
2007    Drama City "GOD" Hong Seo-yeon   
2008    Drama City "LoveForSale.com
2008    Spotlight
2009    Hometown Legends "The Grudge Island"
2009    Hot Blood
2009    Smile, You
2010    Golden Fish   
2011    Lie To Me
2012    My Husband Got a Family
2013    Love in Memory    
2013    Kyobo Life Facebook
2013    Nine
2013    The Scandal
2014    The King's Face
2015    The Producers
2016    Pied Piper
2017    The Gentlemen of Wolgyesu Tailor Shop
2020    Beautiful Love, Wonderful Life
2023    The Escape of the Seven

Filmography
2003    The Last Supper
2004    Taegukgi
2008    Living Together, Happy Together
2009    4th Period Mystery
2012    Doomsday Book
2012    The Traffickers
2014    The Con Artists
2015    Joseon Magician
2016    Luck Key

Variety show
2002    Music Plus
2002    Soulmates
2003    The War of Roses
2011    I'm Real: Jo Yoon-hee
2013    Koica's Dream
2013    Jo Yoon-hee: Dressed Up in Beverly Hills
2016    My Bodyguard
2018    Happy Together
2020    The Dog I Encountered
2021    Honki Club