نام اصلی : جونگ اون چه / Jung Eun-chae / 정은채
تاریخ تولد : 24 نوامبر 1986
محل تولد : بوسان . کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2010 تاکنون
کمپانی اسپانسر : ؟؟

زندگینامه

جونگ اون چه متولد 24 نوامبر 1986 بازیگر اهل کره جنوبی است. جانگ ابتدا فعالیت خود را به عنوان یک مدل آغاز کرد، سپس موفقیت بازیگری خود را به عنوان شخصیت تیتراژ در فیلم Nobody's Girl Haewon (2013) بدست آورد ، فیلمی از auteur Hong Sang-soo که در سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم برلین برتر شد.

Filmography
2010    Haunters
2011    Play
2012    Spring, Snow
2012    Horror Stories
2013    Behind the Camera
2013    Nobody's Daughter Haewon
2014    The Fatal Encounter
2014    Hill of Freedom
2017    The Table
2017    The King
2018    The Great Battle
2018    Ode to the Goose

Television series
2011    Drama Special "Crossing Yeongdo Bride"
2011    My Bittersweet Life
2013    Drama Special "Na-ra's Rain"
2014    Dr. Frost
2018    Return
2018    The Guest
2020    The King: Eternal Monarch