نام اصلی : اوم کی جون / Um Ki-joon / 엄기준
تاریخ تولد : 23 مارس 1976
محل تولد : سئول . کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Seoul Artspool Conservatory - Musical Acting
سالهای فعالیت : 1995 تاکنون
حرفه : بازیگر
کمپانی اسپانسر : Your Entertainment

زندگینامه

ام کی جون متولد 23 مارس 1976 بازیگر اهل کشور کره جنوبی است.ام کی جون اولین بازی خود را در سال 1995 در نمایش صحنه ای ریچارد سوم انجام داد، اگرچه بعداً به عنوان بازیگر تئاتر موزیکال با بازی در سینگ در باران شناخته شد.و در نمایش های غم های جوان ورتر ، گریس ، سه تفنگدار ، جک چاک دهنده ، کنت مونت کریستو ، اگر می توانی مرا بگیر و ربکا. او همچنین در نمایش Closer پاتریک ماربر ظاهر شد.

محبوبیت ام کی جون پس از شروع بازی در نقش های مکمل در درام های تلویزیونی مانند تیم تحقیق ویژه زندگی ، دنیاهای درون ، قهرمان ، رویای بلند ، بوی زن و شبح بیشتر شد. او همچنین بازیگر نقش اول Good Job ، Good Job و The Virus بود.

در سال 2017 ، اوم در فیلم ترسناک حقوقی مشهور Innocent Defendant بازی کرد.

در سال 2018 ، او با کارگردان و نویسنده Innocent Defendant در درام پزشکی جراحان قلب پیوست.

در سال 2020 ، او در مجموعه تلویزیونی پنت هاوس: جنگ در زندگی به عنوان نبوغ املاک و مستغلات ظاهر شد. این سریال از 26 اکتبر از تلویزیون SBS پخش شد.

Filmography
2010     Man of Vendetta
2010     Villain and Widow
2010     Finding Mr. Destiny
2013     Killer Toon
2022     It's Alright

Television series
2006     Who Loved Her?
2007     Grim Reaper with Amnesia
2007     Kimchi Cheese Smile
2008     Secret, Only You Don't Know
2008     Life Special Investigation Team
2008     Worlds Within
2009     Good Job, Good Job    
2009     Hero
2011     Dream High
2011     Miss Ripley
2011     Scent of a Woman
2011     Can't Lose
2012     Phantom
2013     The Virus
2014     I Can Hear Your Voice
2014     Golden Cross
2015     The Man in the Mask
2016     Nightmare Teacher
2017     Missing 9
2017     Innocent Defendant
2017     I'm Not a Robot
2018     Heart Surgeons
2020     The Penthouse: War in Life  
2022     Sh**ting Stars   
2022     Little Women
2023     The Escape of the Seven