نام اصلی : کیم سو یون / Kim So-yeon / 김소연
تاریخ تولد : 2 نوامبر 1980
محل تولد : سئول . کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Dongguk University (Theater and Film)
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 1994 تاکنون
کمپانی اسپانسر : J Wide-Company
همسر : Lee Sang-woo (2017 - حال)

زندگینامه

کیم سو یون متولد ۲ نوامبر ۱۹۸۰  بازیگر اهل کشور کره جنوبی است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته‌است می‌توان به هفت شمشیر اشاره کرد. وی بیشتر به خاطر بازی در مجموعه های تلویزیونی معروف به ویژه همه چیز درباره حوا (2000) ، آیریس (2009) ، دادستان پرنسس (2010) و خانه خوشبخت شناخته شده است.

کیم سو یون در سال 1994 در سن 14 سالگی بدون تأیید والدینش با ورود به مسابقه زیبایی Miss Binggrae beauty وارد صنعت سرگرمی شد. سپس در سال دوم دبیرستان ، از قلم خودکار به عنوان خط چشم استفاده کرد و در نهایت برنده جایزه برتر شد. چندی نگذشته بود که اولین بازیگری خود را در معلم دایناسور انجام داد، این بازیگر نوجوان در حالی که میزبان برنامه موسیقی Inkgleo بود و در تبلیغات تجاری متعددی حضور داشت (کیم اولین کره ای بود) در برنامه های معروف تلویزیونی مانند Reporting for Duty (1996) و Soonpoong Clinic (1998) بازی کرد.

ستاره نوجوان برای کسب درآمد بیش از 100 میلیون پوند از مدل سازی تجاری به دلیل ظاهر بالغ و متین او، او اغلب در نقش های بزرگتر بازی میکرد، به ویژه به عنوان مجری دستکاری کننده و شرور در فیلم All About Eve که با پخش در سال 2000 بالاترین میزان تماشاگر 45.2٪ را به دست آورد.

اما شخصیت های خونسرد و تیپیک بودن به عنوان شخصیت اصلی، تأثیر منفی در زندگی حرفه ای کیم داشتند و شهرت او در اواسط دهه 2000 رو به زوال رفت. تلاش او برای عبور از چین از طریق فیلم wuxia کارگردان هنگ کنگی ، Tsui Hark ، هفت شمشیر (که در آن او نقش یک زن نجیب زاده را که به یک برده تبدیل شده بود) و درام های چینی درست مثل یک پروانه زیبا پرواز و بازرگانان آنهویی نیز اثبات کرد ناموفق بود.

بنابراین کیم به مدت سه سال استراحت کرد تا درمورد اینکه آیا می خواهد بازیگر شود ادامه دهد. او در سال 2008 با Gourmet (اقتباس از منوی تیتراژ هو یانگ من) به تلویزیون بازگشت و برای اولین بار بازیگری را سرگرم کننده دانست.


Television series
1994      Dinosaur Teacher
1994      Daughters of a Rich Family
1995      Min-woo vs. Min-woo
1995      Their Summer
1996      You Can't Stop Mom
1996      Come Back Home      
1996      City Men and Women
1996      1.5
1996      Reporting for Duty
1996      Open Your Heart
1996      Seven Spoons
1997      Because of Love
1997      Christmas in May
1997      Yesterday
1997      Friday Night Theater "On Her First Night"
1998      Soonpoong Clinic
1998      I Love You, I Love You
1998      Winners
1999      Sunday Best "Pickpocket by Name"
1999      We Saw a Little Lost Bird
1999      Ad Madness
2000      All About Eve
2000      Mom and Sister
2002      Sunlight Upon Me
2002      Trio
2004      Human Market
2004      Just Like a Beautiful Flying Butterfly
2005      Autumn Shower
2007      Anhui Merchants
2008      Gourmet
2009      Iris
2010      Prosecutor Princess
2010      Dr. Champ
2010      Athena: Goddess of War
2012      The Great Seer
2013      Iris II
2013      Two Weeks
2014      I Need Romance 3
2015      Beating Again
2015      High-End Crush
2016      One More Happy Ending
2016      Happy Home
2017      20th Century Boy and Girl
2018      Secret Mother
2019      Mother of Mine
2020      The Penthouse: War in Life

Filmography
1997      Change
2005      Seven Swords
2007      The Pictures
2010      Iris the Movie
2012      Gabi
2015      Love Forecast

Variety show
1997      Inkigayo (Popular Music)
2000      Inkigayo (Popular Music)
2009      KBS Drama Awards
2014      Real Men: Female Soldier Special - Season 1
2015      We Got Married - Season 4
2016      King of Mask Singer