نام اصلی : لی جون یونگ / Lee Jun-young / 이준영
تاریخ تولد : 22 زانویه 1997
محل تولد : استان گیئونگی . کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر. خواننده . رپر
سبک موسیقی : K-pop
سالهای فعالیت : 2014 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Jflex
عضو گروه : U-KISS - UNB

زندگینامه

لی جون یانگ متولد ۲۲ ژانویهٔ ۱۹۹۷ خواننده، رپر و بازیگر اهل کره جنوبی است. در ژوئن 2014 ، او به عنوان عضو جدید U-KISS معرفی شد. در اکتبر 2017 ، او به برنامه بقا The Unit پیوست ، که در مرحله اول آن را به پایان رساند و به عضویت گروه UNB درآمد.

او جدا از فعالیت های گروهش، در نمایش های تلویزیونی مختلفی شرکت کرده است، به ویژه در Avengers Social Club (2017)، موفقیت در کار خود Goodbye to Goodbye (2018) ، Class of Lies (2019) و Good Casting (2020)، Don 't Date him (2020)، and Imitation (2021).

لی جون یانگ متولد ۲۲ ژانویه ۱۹۹۷ در گیونگی کره جنوبی، بازیگر است لی جون یانگ فارغ التحصیل رشته فیلم و تئاتر دانشگاه Pai Chai می باشد که خوانندگی را از سال ۲۰۱۴ با گروه U-KISS آغاز کرد و از سال ۲۰۱۸ با گروه UNB ادامه داد.

او با ۱۸۵ سانتیمتر قد و‌ ۶۲ کیلوگرم وزن حرفه بازیگری خود را نیز از سال ۲۰۱۶ آغاز نمود و با بازی در سریال تقلید (Imitation) و بگذار من شوالیه تو باشم (Let Me Be Your Knight) و لطفا با آن مرد ملاقات نکن (Please Don’t Date Him) به شهرت رسید.

خانواده اش متشکل از والدین و یک خواهر کوچکتر به نام سویونگ است که متولد ۱۳۷۷ می‌ باشد و از یک سگ به نام دودو نگهداری می‌کنند.

لی از زمانی که در مدرسه ابتدایی بود با تماشای موزیکال Ballerina Who Loves B-boy آرزو داشت رقصنده شود اما والدینش چندان راضی به این تصمیم نبودند اما در نهایت از مسیر شغلی وی حمایت کردند. او همچنین مدتی به عنوان یک رقصنده پشتیبان زیر نظر طراح رقص هونگ یونجو فعالیت داشت.

به توصیه خانواده و مربی ، تصمیم گرفت با ارسال یک ویدیوی آزمایشی برای آژانس سرگرمی NH شانس خود برای تبدیل شدن به عضوی از گروه UKISS را امتحان کند. او در نهایت با موافقت اعضا کار خود را در سال ۲۰۱۴ و آلبوم Mono Scandal آغاز نمود با این حال این گروه سرانجام در سال ۲۰۱۹ منحل شد.

لی برای اولین بار در سال ۲۰۱۷ بازیگری را با بازی در مجموعه تلویزیونی «باشگاه انتقام جویان» Avengers Social Club تجربه کرد. او سپس در می ۲۰۱۸ دومین حضور خود را در سریال Goodbye to Goodbye رقم زد که جایزه بهترین بازیگر جدید را در جشنواره درام MBC برایش به ارمغان آورد.

جون یونگ در ۲۸ اکتبر ۲۰۱۷ به برنامه استعدادیابی پربیننده The Unit پیوست و با نمایش مهارت های خود شهرت زیادی کسب کرد. سرانجام به رتبه یک مسابقات دست یافت و به همراه دیگر فینالیست ها از آوریل ۲۰۱۸ تا ژانویه ۲۰۱۹ به عضویت گروه موقت UNB درآمد.

پس از انحلال گروه و ترک کمپانی NH لی اعلام کرد که در تاسیس یک آژانس سرگرمی جدید به نام J-flex همکاری میکند. این آژانس در حال حاضر پروژه های بازیگری این هنرمند را نیز مدیریت می‌کند.

جون یونگ در ۱۰ آوریل ۲۰۱۹ اولین تک آهنگ ژاپنی سولوی خود به نام Phenomenal World را منتشر کرد که به یکی از پرفروش‌ ترین آهنگ ژاپنی از یک هنرمند کره‌ای در سال ۲۰۱۹ تبدیل شد. نوامبر همان سال نیز دو نسخه کره ای و ژاپنی تک آهنگ My Way را که نوشته خودش بود منتشر کرد که نسخه ژاپنی در رتبه ۲ جدول تک آهنگ های هفتگی قرار گرفت. او سپس اولین تک آهنگ انفرادی کره ای و رسمی خود به نام Tell را منتشر کرد.

پس از چند تک آهنگ کره ای و ژاپنی، لی در در ۵ دسامبر ۲۰۱۹، اولین آلبوم سولوی کره ای رسمی خود به نام Curious About U را منتشر کرد و در ۲۲ ژانویه ۲۰۲۰ نیز اولین آلبوم ژاپنی خود به نام ۲۲ را با آهنگ اصلی Come Alive منتشر کرد.

در ۷ اکتبر ۲۰۲۱، او یک تک آهنگ جدید کره ای جدید به نام Amen منتشر کرد که علاقه او را به رپ و هیپ هاپ نشان داد.

او در سال ۲۰۱۹ و‌ ۲۰۲۰ با وجود برنامه کاری سبک تر، توانست فرصت بیشتری برای نمایش استعداد های بازیگری اش در سریال Class of Lies و Good Casting و Please Don’t Date Him پیدا کند. همچنین در سریال محبوب Backstreet Rookie حضور افتخاری و کوتاهی داشت.

سال ۲۰۲۱ لی فرصت بازی در یکی از نقش های اصلی سریال تقلید (Imitation) را در کنار ستارگان دیگری یافت که تاثیر زیادی در شهرت او به عنوان یک بازیگر داشت. او به همراه سوهیون از گروه گرلز جنریشن در فیلم نتفلیکس به نام Moral Sense و سپس درام D.P و Let Me Be Your Knight حضور یافت و فیلم‌های جدید او به نام های Brave Citizen و The Wilderness در سال ۲۰۲۲ انتشار خواهند یافت.

از جمله جوایز بازیگری لی، میتوان به جایزه جایزه بهترین بازیگر جدید جشنواره Korea Cultural و MBC Drama در سال ۲۰۱۸ برای سریال Goodbye to Goodbye بود. همچنین جایزه بهترین انتخاب سال ۲۰۲۱ جشنواره AAA و جایزه بهترین بازیگر جدید تئاتر جشنواره Korea Musical در سال ۲۰۲۱ را در کارنامه خود دارد.

لی در سال ۲۰۲۰ با بازی نمایش موزیکال Swag Age: Shout out, Chosun بخاطر درخشش خود جایزه مهم بازیگر جدید تئاتر جشنواره موزیکال کره را بدست آورد.

شایعاتی درباره رابطه وی با همبازی هایش در سریال های مختلف وجود داشته اما هیچکدام تایید نشده اند. او زنانی را ترجیح میدهد مهربان و شوخ طبع باشد و از رابطه شان محافظت کند.

در آگوست ۲۰۲۱ فاش شد این خواننده با گزارش یک راننده مست در دستگیری او و جلوگیری از خطرات احتمالی به پلیس کمک کرده و از این رو مورد تحسین قرار گرفت.

به زبان های کره ای، ژاپنی و انگلیسی مسلط است و پیرو دین مسیحیت می‌باشد.

در تست خوانندگی خود برای عضویت در گروه U-Kiss آهنگ معروف گروه بیگ بنگ به نام Blue را خواند

تا سال ۲۰۲۰ هنوز گواهینامه رانندگی خود را نگرفته بود و فقط بخاطر بازی در صحنه های رانندگی مجبور به این کار شد

از بچگی دوست داشت فوتبالیست شود اما بعدا به رقص و خوانندگی علاقمند شد و‌ الگوهایس جی دراگون و کریس براون هستند

علایق

طرفدار پروپاقرص گروه موسیقی ۴۰۶Project است و از سرگرمی هایش به آشپزی، بولینگ، فوتبال و نقاشی اشاره کرده است

از خوردن گوشت خوشش نمی آید، عاشق مد و فشن است و دوست دارد به اسپانیا سفر کند

گفته شده یک ماشین BMWX3M دارد و‌ تیپ شخصیتی MBTI وی INFP می‌باشد

در آوریل ۲۰۲۱، تست کرونای وی مثبت شد و همچنین در موزیک ویدیوی Turn It On از گروه LABOUM بازی کرد

Filmography
2016    More Painful than Sadness
2022    Love and Leashes
2023    Brave Citizen
2024    Badland Hunters

Television series
2017     Avengers Social Club
2018     Goodbye to Goodbye
2019     Class of Lies
2020     Good Casting
2020     Backstreet Rookie
2021     Please Don't Date Him
2021     Imitation
2022     Let Me Be Your Knight
2022     May I Help You?

Television shows
2017     The Unit: Idol Rebooting Project

جوایز و نامزدها
2018     برنده بهترین بازیگر بیست و ششمین دوره جوایز فرهنگی و سرگرمی کره/ Goodbye to Goodbye
2018     برنده بهترین بازیگر جدید مرد سی و ششمین دوره جوایز MBC Drama /Goodbye to Goodbye
2021     نامزد بهترین بازیگر جدید بیست و هشتمین بیست و هشتمین جوایز SBS Drama
2021     برنده بهترین بازیگر جدید پنجمین جوایز موزیکال کره / Swag Age: Shout out, Chosun!