نام اصلی : Jin Ki-joo / جین کی جو / 진기주
تاریخ تولد : 26 ژانویه 1989
محل تولد : سئول، کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2014 تاکنون
کمپانی اسپانسر : FL ENT

زندگینامه

جین کی جو متولد ۲۶ ژانویه ۱۹۸۹ بازیگر اهل کره جنوبی است. او با ایفای اولین نقش اصلی خود در مجموعه تلویزیونی بیا و بغلم کن در یال 218 به شهرت رسید و در همان سال او در مجموعه تلویزیونی و فیلم تحسین شدهٔ مبهم و جنگل کوچک ایفای نقش کرده‌است.

جین کی جو قبلاً کارمند Samsung SDS بود و قبل از شروع حرفه بازیگری به عنوان گزارشگر برای G1 وابسته به SBS کار می کرد. که پس از برنده شدن جایزه اولیویا لورن در بیست و سومین مسابقه سوپر مدل در سال 2014، او اولین بازیگری خود را در درام تلویزیونی "دوباره بیست" در سال 2015 انجام داد.

او از آن زمان در چنین درام‌های پرطرفداری «Splash Splash Love» (2015) و «One More Happy Ending» (2016) و همچنین در فیلم «Little Forest» (2018) ظاهر شد.

Filmography
2018     Little Forest
2018     Unknown Woman
2021     Midnight
2024     The Land of Happiness

Television series
2015     Second 20s
2015     Splash Splash Love
2016     One More Happy Ending
2016     The Good Wife
2016     Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo
2017     Wednesday 3:30 PM
2018     Misty
2018     Come and Hug Me
2019     The Secret Life of My Secretary
2020     Homemade Love Story
2022     From Now On, Showtime!
2022     Sh**ting Stars
2023     My Perfect Stranger
2023     Uncle Samsik

Television shows
2014     Supermodel Contest
2015     Model House Room of Ten
2018     청년 농부/Young Farmer