بیوگرافی کانگ کی یانگنام و نام خانوادگی : کانگ کی یونگ / Kang Ki-young / 강기영
تاریخ تولد : 14 اکتبر 1983
محل تولد : اینچئون، کره جنوبی South Korea
تحصیلات : University of Suwon (Department of Theatre and Film)
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2009 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Namoo Actors

زندگینامه
کانگ کی یونگ، متولد اینچئون، بازیگر کره جنوبی است که تحت نظر کمپانی Namoo Actors فعالیت میکند. او از گروه فیلم و تئاتر دانشگاه سوون فارغ التحصیل شد و برای اولین بار در سالن Heomingseu با "مگنت بد ما" [2009] شروع به کار کرد. 
در سال 2016  به عنوان سفیر در دهمین ماراتن روبان سبز کار کرد. او برنده "بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در درام چهارشنبه-پنجشنبه" و "جایزه برومانس با سو جی ساب و سون هو جون" در جوایز درام ام بی سی در سال 2018 شد. نقش او در فیلم My Secret Terrius. 
همچنین در سال 2019 برنده "جایزه عالی، بازیگر" در دوازدهمین جوایز درام کره برای بازی در "در هجده سالگی" و "بهترین بازیگر نقش مکمل مرد" در چهاردهمین دوره جوایز سومپی برای بازی در "چه مشکلی با وزیر کیم دارد" دریافت کرد. 
کانگ کی یانگ در ماه مه 2019 با دوست دختر طولانی مدت خود که سلبریتی نبود ازدواج کرد و در 15 نوامبر اعلام شد که همسرش در 12 نوامبر 2021 یک پسر به دنیا آورد.

Filmography
2017     Daddy You, Daughter Me
2017     The Mayor     
2018     The Puzzle     
2018     On Your Wedding Day     
2019     Exit     
2019     Crazy Romance     
2021     The Book of Fish
2023     The Point Men
2023     Our Season     

Television series
2012     The King's Doctor
2014     High School King of Savvy
2014     The Three Musketeers     
2014     Reset     
2014     Love Frequency 37.2             
2015     Shine or Go Crazy
2015     Oh My Ghost
2015     Six Flying Dragons
2016     Puck!
2016     Come Back Mister
2016     Hey Ghost, Let's Fight
2016     W     
2016     Weightlifting Fairy
2017     Three Color Fantasy – Romance Full of Life
2017     Three Color Fantasy – Queen of the Ring     
2017     Tunnel
2017     Queen for Seven Days     
2017     While You Were Sleeping     
2017     I'm Not a Robot
2018     What's Wrong with Secretary Kim
2018     Familiar Wife     
2018     My Secret Terrius
2019     At Eighteen
2022     Extraordinary Attorney Woo     
2023     The Uncanny Counter
2024     Queen of Divorce