نام اصلی : اسکات ادوارد ادکینز Scott Adkins
تاریخ متولد : ۱۷ ژوئن ۱۹۷۶ ‏
محل تولد : ساتن کولدفیلد، انگلستان
حرفه : بازیگر .ژیمناستیک کار .فیلم‌نامه‌نویس .تهیه‌کننده
سال‌های فعالیت : 2001 تاکنون
همسر : لیزا ادکینز
فرزندان : 2

زندگینامه

اسکات ادکینز متولد ۱۷ ژوئن، ۱۹۷۶ بازیگر و رزمی‌کار انگلستانی است که برای بازی در فیلم‌های شکست‌ناپذیر ۲ و شکست ناپذیر ۳ شناخته می‌شود. او همچنین در چند مجموعه تلویزیونی ایفای نقش کرده است. وی به تازگی درفیلم‌های clouse range وwolf warrior  ایفای نقش کرده است.

ادکینز در ساتن کولدفیلد در نزدیکی بیرمنگام انگلستان در خانواده‌ای با پیشه قصابی به دنیا آمد. برادر بزرگتر او کریک است. به دلیل علاقه زیاد به ورزش از ۱۰ سالگی به همراه پدر و برادر خود به باشگاه محلی جودو می‌رفت و به همین دلیل مهارت‌های گسترده‌ای در هنرهای رزمی یافت. او بعدها تحت آموزش رشته کیک بوکسینگ زیر نظر آنتونی جونز قرار گرفت.

ادکینز در رشته‌های ووشو، تکواندو، کیک بوکسینگ، جودو و جوجیتسو و نین جوتسو کمربند مشکی دارد. اسکات در کالج ساتن کولدفیلد در کلاس درام ثبت نام نمود و در ۲۱ سالگی به فرهنگستان هنرهای دراماتیک داگلاس وارد شد؛ ولی به دلیل فقر مالی مجبور به ترک بدون اتمام این دوره شد. او یک زیبایی‌اندام کار به‌تمام معنا نیز می‌باشد.

او همچنین در نقش جان، درسرباز جهانی: روز حساب جایگزین ژان کلود ون دام، به عنوان نقش اصلی شد و به‌طور خلاصه در فیلم‌های اولتیماتوم بورن و سی دقیقه پس از نیمه شب ظاهر شد. وی نیز نقش اصلی منفی را در سه فیلمِ افسانه هرکول، گرگ مبارز و ایپ من ۴: نهایی بازی کرد و در فیلم‌های دکتر استرنج و بی‌مصرف‌ها ۲ نیز نقش‌های مکمل را بازی کرد.در (۲۰۲۲)، او در «شیفت روز» با «جیمی فاکس» و «دیو فرانکو» بازی کرد و (۲۰۲۳) در «جان ویک: بخش ۴» در کنار کیانو ریوز ظاهر خواهد شد.

Filmography
2001     The Accidental Spy
2001     Extreme Challenge
2001     Pure Vengeance
2003     Special Forces
2003     The Medallion
2005     Unleashed
2005     Pit Fighter
2006     The Pink Panther
2006     Undisputed II: Last Man Standing
2007     The Bourne Ultimatum
2008     The Shepherd: Border Patrol Karp
2008     Stag Night
2009     X-Men Origins: Wolverine
2009     The Tournament
2009     Ninja
2010     Undisputed III: Redemption
2011     Assassination Games
2012     El Gringo
2012     The Expendables 2
2012     Universal Soldier: Day of Reckoning
2012     Zero Dark Thirty
2013     Legendary
2013     Green Street 3: Never Back Down
2013     Ninja: Shadow of a Tear
2014     The Legend of Hercules
2015     Zero Tolerance
2015     Wolf Warrior
2015     Close Range
2015     Re-Kill
2016     Home Invasion
2016     Jarhead 3: The Siege
2016     Grimsby
2016     Criminal
2016     Hard Target 2
2016     Doctor Strange
2016     Strong Zealot
2016     Eliminators
2017     Savage Dog
2017     Boyka: Undisputed
2017     American Assassin
2018     Accident Man
2018     The Debt Collector
2018     Incoming
2018     No Surrender
2019     Abduction
2019     Triple Threat
2019     Avengement
2019    Ip Man 4: The Finale
2020     Debt Collectors
2020     Legacy of Lies
2020     Seized
2020     Dead Reckoning
2020     Max Cloud
2021    One Shot
2021    Castle Falls
2022    Day Shift Diran Nazarian
2022     Section Eight
2022     Accident Man: Hitman's Holiday
2023     John Wick: Chapter 4
2023    Lights Out