نام اصلی : جنیفر آن گارنر Jennifer Anne Affleck
تاریخ تولد : ۱۷ آوریل ۱۹۷۲
محل تولد : هیوستن , تگزاس
ملیت : آمریکایی
حرفه : بازیگر
سال‌های فعالیت : 1995 تاکنون
همسرها : اسکات فولی(۲۰۰۴-۲۰۰۰) بن افلک(2005-2018)

زندگینامه

جنیفر آن افلک (به انگلیسی: Jennifer Anne Affleck) (زاده ۱۷ آوریل ۱۹۷۲) بازیگر آمریکایی است.

جنیفر گارنر ایفاگر نقش «سیدنی» نقش اول این سریال را بازی می‌کند. جنیفر در سال ۲۰۰۲ بخاطر بازی در سریال الیاس موفق به دریافت جایزه بهترین بازیگر زن شد. همچنین چهار سال متوالی ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۶ کاندید دریافت جایزه بهترین بازیگر شد که خود افتخاری برای وی محسوب میشود.

دیگر عنوان‌های وی : بهترین ایفاگر نفش‌های اکشن زن به انتخاب مردم در سال ۲۰۰۶ دریافت جایزه بهترین بازیگر زن mtv movie award در سال ۲۰۰۳ بخاطر ارائه بازی برجسته در فیلم daredivil گارنر در ۳۴ فیلم و سریال مختلف در کارنامه هنری خودش دارد. ۲۴ اپیزود از سریال آلیاس به تهیه کنندگی جنیفر گارنر ساخته شده‌است. این بازیگر توانا قسمت «در رویاها» سریال الیاس را نیز در سال ۲۰۰۵ کارگردانی کرده‌است. Be with You و Sabbatical دیگر کارهای وی در مرحله پیش تولید برای سال ۲۰۰۹ می‌باشد. وی همچنین دو فیلم هم با همسر سابقش بن افلک بازیگر مطرح هالیوود کار کرده‌است.

Filmography
1997    In Harm's Way 
Deconstructing Harry    1997
Washington Square    1997
Mr. Magoo    1997
1998    1999
2000    Dude, Where's My Car?   
2001    Stealing Time      
Pearl Harbor    2001
2002    Catch Me If You Can   
2003    Daredevil   
2004    13- Going 30 
2005    Elektra      
2006    Catch and Release 
2007    The Kingdom      
Juno    2007   
2009    Ghosts of Girlfriends Past     
The Invention of Lying    2009
2010    Valentine's Day 
2011    Arthur 
Butter Laura    2011
2012    The Odd Life of Timothy Green 
2013    Dallas Buyers Club 
2014    Draft Day 
Men, Women & Children    2014
Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day    2014
2015    Danny Collins 
2016    Miracles from Heaven 
Mother's Day    2016
Nine Lives    2016
Wakefield Diana    2016
2017    A Happening of Monumental Proportions 
The Tribes of Palos Verdes    2017
2018    Love, Simon 
Peppermint    2018
2019    Wonder Park 


Television
1995    Danielle Steel's Zoya   
1996    Harvest of Fire
Dead Man's Walk    1996
Swift Justice    1996
Law & Order    1996
Spin City Becky    1996
1997    The Player   
Rose Hill    1997
1998    Significant Others
Felicity    1998
1999    Aftershock: Earthquake in New York
The Pretender    1999
2000    Time of Your Life
2001    Alias
2003    Saturday Night Live
The Simpsons    2003
2013    Martha Speaks   
2018    Llama Llama