نام اصلی : آدلاید کین Adelaide Victoria Kane
تاریخ تولد :  ۹ اوت ۱۹۹۰ ‏
محل تولد : پرت وغرب استرالیا Australia
تحصیلات : St Hilda's Anglican School for Girls
حرفه : بازیگر. مدل
سال‌های فعالیت : 2005 تاکنون

زندگینامه

آدلاید کین (انگلیسی: Adelaide Kane؛ زادهٔ ۹ اوت ۱۹۹۰) یک هنرپیشه اهل استرالیا است. وی از سال ۲۰۰۷ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است. او در مجموعه تلویزیونی حکومت نقش ماری یکم اسکاتلند بازی می‌کند.

آدلاید کین بازیگر اهل کشور استرالیا می باشد. او از سال ۲۰۰۷ فعالیت خود را در زمینه بازیگری آغاز کرد. پدرش اهل اسکاتلند و مادرش نژادی اسکاتلندی، ایرلندی و فرانسوی دارد.

او در شهر پِرت استرالیا بزرگ شده است اما هنگامی که برای بازی در اولین تجربه ی کاریش، نمایش تلویزیونی” همسایه ها ” در استرالیا انتخاب شد به همراه خانواده اش به شهر ملبورن نقل مکان کردند.

او با بازی در نقش ملکه اسکاتلند( مری ) در سریال حکومت ( Reign ) به شهرت رسید. از دیگر سریالهایی او میتوان به Teen Wolf و Whose Line is it Anyway که در این سریال نقش خودش را بازی کرده است، اشاره کرد.

Filmography
2012     Goats         
2012     Donner Pass     
2013     The Purge    
2013     Louder Than Words     
2013     Blood Punch    
2013     A Letter Home     
2014     The Devil’s Hand    
2015     Realm
2018     The First Purge
2018     Acquainted
2020     The Swing of Things
2021     Cosmic Sin      


Television
2007     Neighbours  
2009     Power Rangers RPM     
2010     Pretty Tough 
2010     Secrets of the Mountain    
2013     Teen Wolf   
2013     Reign   
2015     Whose Line is it Anyway?
2016     Dragons: Race to the Edge
2017     Can't Buy My Love   
2017     Once Upon a Time   
2018     A Midnight Kiss
2019     Into the Dark
2019     A Sweet Christmas Romance
2019     SEAL Team
2020     This Is Us
2022     Grey's Anatomy
2023     Star Trek: Strange New Worlds