آشپزیزندگی

طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی

طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی

طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی

سیب زمینی اسپایسی از پیش غذاهای ساده و خوشمزه رستورانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی در ادامه با مجله شنایا همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۵ عدد
سیر ۲ حبه
پودر پاپریکا، فلفل قرمز و فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار کافی
مواد لازم برای سس
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۲ قاشق چایخوری
پوست لیمو ترش تازه ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
بخوانید:  طرز تهیه پاستا آلفرنو

طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی اسپایسی ساده ابتدای کار سس سیب زمینی را آماده می کنیم، برای این منظور سس مایونز را به همراه پوست لیمو ترش و آب لیمو ترش تازه درون یک کاسه مناسب می ریزیم و هم می زنیم.

مرحله دوم

حالا پوست سیر را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه سیر را به همراه نمک و فلفل سیاه به سس مایونز اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا سس ترکیب و یکدست شود.

مرحله سوم

در این مرحله سس را درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و می شوییم، سپس درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۲۰ دقیقه درون آب بماند تا نیم پز شوند. توجه داشته باشید سیب زمینی ها کاملا پخته و نرم نشوند. در ادامه پس از گذشت ۲۰ دقیقه سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم سیب زمینی ها کاملا خنک شوند، سپس به صورت نگینی درشت خرد می کنیم. در ادامه پوست سیر ها را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

بخوانید:  طرز تهیه آش گوجه فرنگی

مرحله ششم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن زیتون درون آن می ریزیم، سپس بلافاصله سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه پودر پاپریکا، فلفل قرمز و فلفل سیاه را به سیر اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله زمانی که ادویه ها سرخ شدند، سیب زمینی خرد شده را به همراه آب لیمو ترش تازه به آن اضافه می کنیم و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم تا سیب زمینی ها کمی سرخ شوند، سپس حرارت را خاموش می کنیم.

بخوانید:  طرز تهیه کباب حسینی با گوشت چرخ کرده

مرحله هشتم

در نهایت سیب زمینی اسپایسی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس سس مخصوص را از یخچال خارج می کنیم و درون یک کاسه مناسب در کنار سیب زمینی اسپایسی سرو می کنیم. نوش جان.




نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا