آشپزیزندگی

طرز تهیه گل کلم سوخاری

طرز تهیه گل کلم سوخاری

طرز تهیه گل کلم سوخاری

گل کلم سوخاری یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی ها و طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گل کلم سوخاری در ادامه با مجله شنایا همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم ۱ عدد
تخم‌ مرغ ۲ عدد
ماست ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
فلفل پولبیبر ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
زردچوبه ¼ قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی
بخوانید:  طرز تهیه باسلوق

طرز تهیه گل کلم سوخاری

مرحله اول

برای تهیه گل کلم سوخاری رستورانی ابتدای کار گل کلم را به اندازه دلخواه خرد می کنیم، سپس می شوییم و درون آبکش قرار داده و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه گلم کلم را درون یک قابلمه حاوی آب اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا کمی نرم شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس گل کلم را درون آبکش می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم آب اضافی گل کلم به طور کامل خارج شود، سپس کاملا خنک شود. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب و جادار اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا بافت آن ها از لختگی خارج شود.

مرحله چهارم

حالا ماست را به همراه پودر سوخاری، آرد، روغن مایع، پولبیبر، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک به تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه گل کلم را درون ابتدا درون آرد، سپس تخم مرغ و در آخر درون آرد سوخاری می غلطانیم تا به طور کامل با این مواد کاور شود. در ادامه گل کلم را درون سینی فر قرار می دهیم.

بخوانید:  طرز تهیه میگو پفکی

مرحله ششم

حالا به همین ترتیب گل کلم ها را به این مواد آغشته می کنیم، سپس درون سینی فر قرار می دهیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم درون فر بمانند تا کاملا طلایی و برشته شوند.

مرحله هفتم

در صورت نبود فر روغن مایع را از دستور حدف می کنیم، سپس گل کلم ها را درون روغن داغ سرخ می کنیم. در آخر گل کلم های سوخاری شده را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.




نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بسته است
دکمه بازگشت به بالا