آشپزیزندگی

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

خورش فسنجان با مرغ یکی از انواع غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ در ادامه با مجله شنایا همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۲۵۰ گرم
رب انار ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
شکر (اختیاری) به مقدر کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
بخوانید:  طرز تهیه هات داگ آمریکایی مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

مرحله اول

برای تهیه خورش فسنجان با مرغ در ابتدای کار یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس سینه و ران مرغ را درون تابه قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا دو طرف سینه و ران مرغ را کاملا سرخ می کنیم. در ادامه مغز گردو را درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم تا کاملا پودر شود، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

بخوانید:  طرح‌ های جدید مدل مانتو بهاره برای استایل دخترانه و زنانه شیک

مرحله سوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس گردو را به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مغز گردوی آسیاب شده اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها و مغز گردو آسیاب شده گرفته شود، سپس کاملا سرخ شوند.

مرحله پنجم

حالا رب انار را به مغز گردو اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا رب انار سرخ شود. در ادامه سینه و ران مرغ سرخ شده را درون قابلمه حاوی گردو قرار می دهیم، سپس به اندازه که روی مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم.

بخوانید:  طرز تهیه چنگلی؛ آموزش گام به گام یک صبحانه مقوی و سنتی

مرحله ششم

در این مرحله درب قابلمه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم خورش فسنجان به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه جوش بزند تا جا بیوفتد. در ادامه برای روغن انداختن خورش فسنجان در طی این زمان گاهی چند تکه یخ درون خورش اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا پس از گذشت این زمان بسته به نوع ذائقه مقداری شکر به خورش فسنجان اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگر جوش بزند تا مزه ها ترکیب شوند. حالا رب انار خورش را اندازه می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت پس از گذشت این زمان خورش فسنجان را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر خورش را به سلیقه خود تزیین کرده و به همراه برنج زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.




نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا