آشپزیزندگی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

سالاد ماکارونی با مرغ یکی از انواع سالادهای مجلسی و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ در ادامه با مجله شنایا همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی شکل دار ۱ بسته
خیارشور ۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت ½ پیمانه
کنسرو نخود فرنگی ½ پیمانه
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
قارچ (اختیاری) ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار کافی
سس مایونز به مقدار کافی
بخوانید:  طرز تهیه پاچینی مرغ

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

مرحله اول

برای تهیه سالاد ماکارونی با مرغ در ابتدای کار پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به ۴ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه سینه مرغ را به همراه پیاز، نمک و فلفل سیاه درون یک قابلمه مناسب اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا به مقدار کافی آب درون قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم سینه مرغ درون آب جوش بماند تا کاملا آب پز شود. در ادامه قارچ را درون کیسه فریزر قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله کیسه فریزر را گره می زنیم تا آب به قارچ نرسد. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس قارچ را درون آن قرار می دهیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد.

بخوانید:  طرز تهیه مرغ شکم پر

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم قارچ درون آب جوش بماند تا آب پز شود. در ادامه خیارشور را می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه جداگانه را تا نیمه پر از آب می کنیم و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه کنسرو ذرت را به همراه کنسرو نخود فرنگی درون آبکش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود.

مرحله ششم

حالا ماکارونی فرمی را به همراه مقداری روغن مایع درون قابلمه حاوی آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ماکارونی فرمی به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود، سپس آبکش می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله ماکارونی را با آب سرد می شوییم تا نشاسته آن از بین برود، سپس اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود. در ادامه پس از گذشت ۴۵ دقیقه سینه مرغ را از قابلمه خارج می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

بخوانید:  طرز تهیه شامی ترش

مرحله هشتم

حالا خیارشور را به همراه سینه مرغ، ذرت، نخود فرنگی و ماکارونی فرمی درون یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم. در ادامه قارچ آب پز شده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به دیگر مواد اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله سس مایونز را به همراه فلفل سیاه، نمک و پودر آویشن به مواد سالاد ماکارونی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا سس به خورد مواد برود. در ادامه روی سالاد ماکارونی را با سلفون می پوشانیم.

مرحله دهم

در نهایت سالاد ماکارونی را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند. در آخر پس از گذشت این زمان سالاد ماکارونی را از یخچال خارج می کنیم، سپس به دلخواه تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.




نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا