آشپزیزندگی

طرز تهیه گراتن پاستا

طرز تهیه گراتن پاستا

گراتن پاستا یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن پاستا در ادامه با مجله شنایا همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله ۵۰۰ گرم
سویا (اختیاری) ۲۰۰ گرم
پاستا ۴۰۰ گرم
پیار متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن به مقدار کافی

طرز تهیه گراتن پاستا

مرحله اول

برای تهیه گراتن پاستا خوشمزه ابتدای کار گوشت را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم، سپس داخل چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه سویا را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا درون کاسه حاوی سویا آب جوش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم سویا درون آب جوش بماند تا نرم شود. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس دانه های آن را خارج می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

بخوانید:  طرز تهیه باقلا قاتق مجلسی به روش شمالی با طعم عالی

مرحله سوم

در این مرحله قارچ را می شوییم، سپس به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود.

مرحله چهارم

حالا قارچ های ورقه ای را درون تابه می ریزیم، سپس با حرارت زیاد تفت می دهیم تا قارچ آب پس ندهد و زمانی که قارچ پخته شد وص آب اضافی اش کشیده شد از روی حرارت بر می داریم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز را می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه درون یک تابه مناسب مقداری روغن مایع اضافه می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بلافاصله پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم، سپس سویا را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش به طور کامل خارج شود.

بخوانید:  طرز تهیه چیز کیک دولسه دلچه

مرحله هفتم

در این مرحله سویا را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا سویا سرخ شده و تغییر رنگ بدهد. در ادامه درون یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس مقداری نمک می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن را درون تابه حاوی گوشت چرخ کرده می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود، سپس عطرشان آزاد شود.

مرحله نهم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را درون مواد میانی اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود، سپس رنگ باز کند. در ادامه زمانی که رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شد آن را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله دهم

حالا زمانی که آب جوش آمد پاستا را درون آب جوش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم پاستا به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا بپزد و نرم شود. پس از گذشت ۵ دقیقه پاستا را درون آبکش می ریزیم، سپس آبکشی می کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله اجازه می دهیم آب اضافی پاستا خارج شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کاملا گرم شود. در ادامه یک ظرف مناسب قابل حرارت انتخاب می کنیم و با مقداری روغن چرب می کنیم.

بخوانید:  طرز تهیه خورش هویج

مرحله دوازدهم

حالا مقداری از پاستا را درون ظرف می ریزیم تا کف ظرف را پوشش دهد، سپس سس کچاپ را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و روی پاستا را با مواد میانی می پوشانیم. در ادامه روی مواد میانی قارچ و فلفل دلمه ای می ریزیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله روی مواد میانی را به اندازه دلخواه با پنیر پیتزا می ریزیم. در ادامه به همین ترتیب مراحل را تکرار می کنیم تا مواد تمام شود. حالا لایه آخر را پاستا می ریزیم و با پنیر پیتزا کاور می کنیم، سپس روی پنیر پیتزا قارچ و فلفل دلمه ای می ریزیم.

مرحله چهاردهم

حالا گراتن پاستا را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد و پنیر پیتزا آب شود. در ادامه پس از گذشت ۱۵ دقیقه گریل را روشن می کنیم و گراتن را طبقه بالا فر قرار می دهیم.

مرحله پانزدهم

در نهایت اجازه می دهیم گراتن به مدت ۳ تا ۵ دقیقه گریل شود تا پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود. در آخر گراتن را از فر خارج می کنیم، سپس به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم و با سس کچاپ سرو می کنیم. نوش جان.




نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا