آشپزیزندگی

طرز تهیه کوفته کباب

طرز تهیه کوفته کباب

طرز تهیه کوفته کباب

کوفته کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار خاورمیانه است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته کباب در ادامه با مجله شنایا همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
جعفری ۱ پیمانه
تخم گشنیز و زیره سبز به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
فلفل قرمز و دارچین به مقدار کافی
مواد لازم سس کوفته کباب
ماست غلیظ ۱ پیمانه
سیر ۱ حبه
ارده ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
بخوانید:  طرز تهیه لبو خوشرنگ با چغندر قرمز و نبات و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوفته کباب

مرحله اول

برای تهیه کوفته کباب خوشمزه ابتدا گوشت را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه سبزی جعفری را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود.

مرحله دوم

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و آنرا از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود. در ادامه جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم و به همراه پیاز به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم گشنیز، زیره سبز، فلفل قرمز، دارچین، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس خوب ورز می دهیم تا گوشت جمع شده و از کاسه جدا شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

بخوانید:  طرز تهیه شیرینی ساق عروس

مرحله چهارم

حالا مایه کباب را درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت استراحت کند. در همین حین سس کوفته را آماده می کنیم. ابتدا درون یک کاسه مناسب ماست غلیظ را اضافه می کنیم، سپس پوست سیر را جدا می کنیم و له می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر له شده را به همراه آب لیمو ترش تازه به ماست اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه نمک و فلفل سیاه را به مخلوط ماست اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه مایه کوفته کباب را از یخچال خارج می کنیم.

بخوانید:  طرز تهیه کتلت ماش به روش ساده و با طعم بسیار عالی

مرحله ششم

حالا مقداری از مایه کوفته کباب را بر می داریم و در دست رول می کنیم، سپس سیخ چوبی را از درون مایه کباب رد می کنیم. همه مایه کباب را به همین ترتیب شکل می دهیم. در ادامه یک تابه گریل روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کباب ها را روی آن می چینیم.

مرحله هفتم

در نهایت اجازه می دهیم کباب ها کاملا سرخ و مغز پخت شوند. زمانی که یک طرف کباب ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر نیز کاملا سرخ شود. در آخر کوفته کباب را به همراه گوجه سرخ شده، سس، پیاز و جعفری سرو می کنیم. نوش جان.




نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا