آشپزیزندگی

طرز تهیه نان سیر فوری با نان تست و طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان سیر فوری با نان تست و طعم بسیار عالی

نان سیر با نان تست یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و سریع بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیر فوری در ادامه با مجله شنایا همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نان تست ۸ عدد
کره ۱۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
تره و جعفری ۱ دسته کوچک
پنیر پارمزان ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن ۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

طرز تهیه نان سیر فوری

مرحله اول

برای تهیه نان سیر فوری با نان تست ابتدا قسمت های خشک اطراف نان های تست را با چاقو اره ای جدا می کنیم. توجه داشته باشید که می توانید از نان های تست به همان صورتی که هستند (مربعی) استفاده کنیم.

بخوانید:  طرز تهیه حلوای دارک فندقی

مرحله دوم

البته اگر می خواهید نان تست را برای پیش غذا در مهمانی ها سرو کنید، توصیه ما این است که از یک کارتر گرد برای قالب زدن نان های تست استفاده کنید. این کار باعث می شود در پایان نان سیر شکیل تری داشته باشید.

مرحله سوم

در این مرحله کره را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و روی حرارت بخار آب به روش بن ماری ذوب می کنیم. در ادامه سیرها را درون کره رنده کرده و کمی تفت می دهیم، سپس تره و جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا تره و جعفری خرد شده را به کره اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم. در ادامه پنیر پارمزان را به همراه سس مایونز و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط مواد را به صورت مساوی روی نان های تست می ریزیم، سپس روی هر تکه نان مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش می ریزیم. در ادامه نان های تست را درون یک تابه مناسب می چینیم.

بخوانید:  چند ترفند ساده برای شستن کفش ورزشی و کتانی با دست

مرحله ششم

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و درب تابه را می گذاریم تا پنیر به طور کامل ذوب شود. پس از اینکه پنیر به طور کامل ذوب شد، مقداری آویشن روی نان های سیر می پاشیم و آنها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

مرحله هفتم

در صورتی که بخواهیم نان سیر را درون فر درست کنیم، ابتدای کار فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس نان های تست را درون سینی فر چیده و در فر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه که پنیر پیتزا به طور کامل ذوب شد، نان سیر آماده است. برای اینکه پنیر روی نان ها طلایی شود، می توانیم چند دقیقه گریل را روشن کنیم. در نهایت نان ها را از فر خارج کرده و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

بخوانید:  طرز تهیه کباب زردک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا