آشپزیزندگی

طرز تهیه عدسی ساده تهرانی برای صبحانه با طعم بسیار عالی

طرز تهیه عدسی ساده تهرانی برای صبحانه با طعم بسیار عالی

عدسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توانیم علاوه بر صبحانه آنرا برای وعده ناهار یا شام نیز سرو کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدسی ساده در ادامه با مجله شنایا همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه عدسی ساده

مرحله اول

برای تهیه عدسی صبحانه خوشمزه ابتدا عدس را به خوبی تمیز می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه به اندازه ای آب سرد اضافه می کنیم که سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح عدس باشد.

بخوانید:  طرز تهیه شیرینی اشکی

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم عدس چند ساعت خیس بخورد تا علاوه بر اینکه نرم شود، نفخ آن نیز به طور کامل گرفته شود. پس از گذشت این زمان، عدس را به خوبی می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست گرفته، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه ۴ لیوان آب جوش به قابلمه می افزاییم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد بپزند.

مرحله چهارم

در همین حین پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سبک و شیشه ای شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه سیر را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر آن خارج شود.

بخوانید:  طرز تهیه سیب زمینی ویژه خوشمزه و فوری به روش فست فودی

مرحله ششم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شود. در صورت تمایل می توانیم ۱ قاشق غذاخوری آرد گندم نیز به تابه اضافه کرده و سرخ کنیم تا غذا لعاب بیشتری داشته باشد.

مرحله هفتم

در این مرحله مواد درون تابه را به قابلمه حاوی عدس اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا به صورت یکدست درون آب پخش شوند. در ادامه مجددا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم عدسی جا بیفتد و به غلظت برسد.

مرحله هشتم

برای پخت عدسی حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است. در ادامه پس از اینکه عدسی کمی غلیظ شده و به طور کامل جا افتاد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه آب لیموترش سرو می کنیم.

بخوانید:  طرز تهیه کتلت تره فرنگی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا