آشپزیزندگی

طرز تهیه ناگت سیب زمینی با پنیر پیتزا و طعم بسیار عالی

طرز تهیه ناگت سیب زمینی با پنیر پیتزا و طعم بسیار عالی

ناگت سیب زمینی از غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت سیب زمینی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
سوسیس یا کالباس ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری ۱ لیوان
آرد گندم ½ لیوان
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه ناگت سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه ناگت سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم، سپس به همراه ۳ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

بخوانید:  طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای

مرحله دوم

حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بعد که سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را از قابلمه خارج کرده و پوست می گیریم. در ادامه سیب زمینی ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب به صورت یکدست له می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پودر سیر را به همراه پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم تا ادویه ها به خورد سیب زمینی بروند. در ادامه کالباس یا سوسیس را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سوسیس یا کالباس خرد شده را به همراه پنیر پیتزای رنده شده به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه می شکنیم و کمی ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

در صورت تمایل مقداری ادویه به تخم مرغ ها اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت تخم مرغ ها کاملا یکدست شود. در ادامه آرد گندم و آرد سوخاری را در دو کاسه جداگانه می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم.

بخوانید:  طرز تهیه مرغ شکم پر

مرحله ششم

در این مرحله دستانمان را مرطوب می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مواد بر می داریم و آنرا به صورت مربعی یا گرد شکل می دهیم. در ادامه مایه ناگت را ابتدا در آرد گندم، سپس در تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری می غلطانیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه ناگت به طور کامل به آرد سوخاری آغشته شد، آنرا درون یک سینی قرار می دهیم. به همین ترتیب تمام مایه ناگت را شکل می دهیم و درون سینی می چینیم، سپس سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در همین حین یک تابه گود روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که ناگت ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. پس از گذشت ۱۵ دقیقه، سینی حاوی ناگت ها را از یخچال خارج می کنیم.

بخوانید:  این چشمه رویایی رنگی شمال رو از دست ندید ؛ سفر به چشمه باداب سورت مازندران

مرحله نهم

در این مرحله ناگت ها را درون روغن داغ می اندازیم و به صورت یکدست هر دوسمت شان را سرخ می کنیم، سپس با دستمال حوله ای روغن اضافی شان را می گیریم. در پایان ناگت ها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا