آشپزیزندگی

طرز تهیه سس فلفل تند به روش شمالی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سس فلفل تند به روش شمالی با طعم بسیار عالی

سس فلفل تند قرمز یکی از انواع سس های پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که با نام متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس فلفل تند در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم سس فلفل تند
فلفل قرمز ۱ کیلوگرم
سرکه ۱ لیتر
نمک ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
پودر دانه خردل ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱۰ حبه

طرز تهیه سس فلفل تند

مرحله اول

برای تهیه سس فلفل تند قرمز ابتدا اولین کاری که انجام می دهیم این است که در تمام مراحل پخت از دستکش استفاده می کنیم و حدالمقدور سس را در فضای باز درست می کنیم یا تمام پنجره ها را باز می گذاریم.

بخوانید:  طرز تهیه سالاد کلم و پیاز رستورانی با طعم بسیار عالی

مرحله دوم

در این مرحله فلفل ها را از شاخه جدا می کنیم و به خوبی می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه سرکه را به همراه نمک، شکر، پودر دانه خردل به قابلمه اضافه می کنیم، سپس سیرها را رنده کرده و اضافه می کنیم.

بخوانید:  طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده با طعمی لذیذ و عالی

مرحله سوم

حالا درب قابلمه را می گذاریم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم مواد به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه درب قابلمه را بر می داریم و اجازه می دهیم مواد ۳۰ دقیقه دیگر بپزند.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از اینکه یک ساعت از پخت مواد گذشت، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه کمی زمانی می دهیم تا مواد از حرارت بیفتند و خنک شوند، سپس تمام مواد را درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را به خوبی میکس می کنیم تا شبیه پوره کاملا صاف و یکدست شوند. در ادامه مواد پوره شده را درون صافی می ریزیم و صاف می کنیم. صاف کردن مواد را ۳ مرتبه انجام می دهیم تا سس کاملا یکدست شود.

بخوانید:  طرز تهیه سس کچاپ

مرحله ششم

در این مرحله سس فلفل قرمز را درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. سس را می توانیم در کابینت هم نگهداری کنیم، اما این کار باعث می شود که رنگ سس بعد از مدتی تغییر کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا