آشپزیزندگی

طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مرغ زعفرانی با طعم و رنگ بسیار عالی

طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مرغ زعفرانی با طعم و رنگ بسیار عالی

ته دیگ کتف و بال مرغ یکی از ته دیگ های نوین و بسیار مجلسی ایرانی است که می تواند باعث شیک تر شدن غذای شما در مجالس و مهمانی ها شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مرغ در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کتف و بال مرغ ۱۲ تا ۱۶ تکه
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای ۱ عدد
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مرغ

مرحله اول

برای تهیه ته دیگ یا ته چین کتف و بال مرغ ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت درشت خرد می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.در ادامه آب لیمو ترش را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن به کاسه می افزاییم.

بخوانید:  پیام تبریک عید نوروز رسمی و دوستانه خاص و دلنشین

مرحله دوم

در این مرحله بال و کتف مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

بخوانید:  طرز تهیه نان شیرمال ساده برای صبحانه با طعم بسیار عالی

مرحله سوم

توصیه ما این است که کتف و بال مرغ را از شب قبل طعم دار کنید تا طعم و بوی زهم مرغ به طور کامل گرفته شود و بافت گوشت مرغ تردتر شود. البته در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم باید بگذاریم مواد حداقل یک ساعت در یخچال بمانند.

مرحله چهارم

پس از اینکه گوشت کتف و بال مرغ به خوبی طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه داخل یک قابلمه مناسب مقداری روغن می ریزیم، سپس کتف و بال مرغ را به ترتیب به صورت دایره ای در کف قابلمه می چینیم.

مرحله پنجم

اگر وسط قابلمه خالی ماند، یک یا دو عدد کتف و بال در وسط آن قرار می دهیم. حالا زعفران دم کرده را به صورت پخش روی کتف و بال ها می ریزیم. در ادامه ¼ فنجان آب نیز به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

بخوانید:  معرفی جذابترین جاهای دیدنی آمل همراه با عکس و آدرس

مرحله ششم

پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، روی ته دیگ کتف و بال را با برنج آبکش می پوشانیم، سپس با دست برنج را به خوبی فشرده می کنیم. در ادامه یک شعله پخش کن در زیر قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت که برنج به خوبی دم کشید، یک دیس بزرگ روی درب قابلمه قرار می دهیم و ته دیگر کتف و بال را به صورت یکجا روی دیس برمی گردانیم، سپس به صورت دلخواه تریین کرده و سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا