آشپزیزندگی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با مرغ و طعم بسیار عالی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با مرغ و طعم بسیار عالی

خورشت آلو اسفناج یکی از انواع خورش های بسیار خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو اسفناج در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
اسفناج ۵۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
آلو خورشتی ۱۵ عدد
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

مرحله اول

برای تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه پیاز را به همراه مقداری روغن به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم.

بخوانید:  طرز تهیه کوکی گردویی

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن مواد را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت یکدست سرخ می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه اطراف گوشت مرغ را سرخ کردیم، ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت مرغ با حرارت ملایم بپزد. در همین حین به سراغ آماده کردن اسفناج می رویم.

مرحله چهارم

برای این منظور اسفناج را به خوبی می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. حالا اسفناج را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

ابتدا اسفناج آب می اندازد که باید به اندازه ای تفت دادن را ادامه دهیم که آب درون تابه کشیده شود و اسفناج ها کمی سرخ شوند. در حین سرخ کردن اسفناج رب انار را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهم تا خوشرنگ شود.

بخوانید:  طرز تهیه روغن دنبه بی بو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

مرحله ششم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه از پخت گوشت مرغ، مخلوط اسفناج و رب انا را به قابلمه حاوی مرغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ تا ۱ ساعت و نیم دیگر با هم بپزند. در ادامه آلوها را در یک کاسه آب می خیسانیم.

مرحله هفتم

در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورشت، آلوها را به همراه مقداری نمک و زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم. پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد، آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا