آشپزیزندگی

طرز تهیه سالاد روسی به روش اصلی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سالاد روسی به روش اصلی و با طعم بسیار عالی

سالاد روشی همانطور که از نامش بر می آید یکی از سالادهای معروف کشور روسیه است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد روسی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۳ عدد
هویج ۲ عدد
خیارشور ۲۰۰ گرم
شوید ۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۱ عدد
کنسرو نخود فرنگی ⅓ پیمانه
کنسرو ذرت ½ پیمانه
مواد لازم سس
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد روسی

مرحله اول

برای تهیه سالاد روسی خوشمزه ابتدا سس را آماده می کنیم، برای این منظور سس مایونز را به همراه ماست پرچرب، آب لیمو ترش، روغن زیتون، سس خردل و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

بخوانید:  طرز تهیه گوش فیل

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد سس به خوبی با هم تلفیق شود. در ادامه به سراغ آماده کردن سالاد می رویم.

مرحله سوم

برای تهیه سالاد ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند.

مرحله چهارم

در همین حین گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک، فلفل سیاه زردچوبه داخل یک قابلمه دیگر می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع تر شروع به جوشیدن کند.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق می گیریم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود که گوشت مرغ در پایان پخت، هیچ گونه طعم و بوی زهمی نداشته باشد.

بخوانید:  ماه عسل در مالزی؛ عشق در میان طبیعت …

مرحله ششم

پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، پوست شان را جدا می کنیم، سپس به صورت حبه ای خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت مرغ را نیز پس از پخت به صورت نگینی درشت خرد می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوشت مرغ خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه خیار شور و هویج را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه شوید خرد شده به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا مواد را به آرامی زیر و رو می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس سس را از یخچال خارج می کنیم و به سالاد اضافه می کنیم. در ادامه مواد سالاد را با سس مخلوط می کنیم تا به صورت یکدست سس به تمام نقاط سالاد برسد.

بخوانید:  کاشت سبزه آبشاری فوری در 5 روز مراحله به مرحله

مرحله نهم

پس از اینکه سالاد به طور کامل آماده شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم. پس از اینکه سالاد به خوبی خنک شد، آنرا از یخچال خارج کرده، سپس در ظرف سرو می ریزیم و تزیین می کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا